Jetlag

Actief en vol energie ter wereld je ook bent.

Dat kan met deze lichtbril, maar dan moet je wat weten over wat een jetlag is. Jetlag ontstaat als je als mens je snel over grote afstanden verplaatst, zoals bij vliegreizen. De zon gaat opeens op een ander tijdstip op, terwijl het lichaam nog gewend is aan het schema van een ander deel van de aarde.

iStock 1286465126

Dat betekent dat je daadwerkelijk de tijd waarop je gaat slapen moet aanpassen. Als je naar het westen vliegt moet je later gaan slapen en voor vluchten naar het oosten moet je juist vroeger naar bed.

De lichtbril verzacht deze gevolgen, waardoor ze niet meer merkbaar zijn. Het actieve blauwe licht in de bril dempt in 30 minuten de aanmaak van het nachthormoon melatonine wanneer dat nodig is en bevordert de productie van het actiehormoon cortisol.

Zo krijgt het lichaam een energie-impuls alsof de dag aanbreekt. Wanneer de avond valt en het tijd is om de slaap te vatten, zorgen extra de rode glazen bij de bril voor de gewenste slaperigheid door de impulsen van blauw licht uit beeldschermen en verlichting te filteren.

Propeaq 1.0 Basic orange 2

De lichtbril verzacht deze gevolgen, waardoor ze niet meer merkbaar zijn. Het actieve blauwe licht in de bril dempt in 30 minuten de aanmaak van het nachthormoon melatonine wanneer dat nodig is en bevordert de productie van het actiehormoon cortisol. Zo krijgt het lichaam een energie-impuls alsof de dag aanbreekt. Wanneer de avond valt en het tijd is om de slaap te vatten, zorgen extra de rode glazen bij de bril voor de gewenste slaperigheid door de impulsen van blauw licht uit beeldschermen en verlichting te filteren.

New package front square


Jetlag ontstaat als je als mens je snel over grote afstanden verplaatst, zoals bij vliegreizen.De zon gaat opeens op een ander tijdstip op, terwijl het lichaam nog gewend is aan het schema van een ander deel van de aarde.

iStock 1287220380
.

Het lichamelijke dag-en-nachtritme loopt niet meer synchroon met dat van de werkelijkheid. Zonder maatregelen kan het dagen duren voor je interne biologische klok hieraan gewend is. Dit kan door je werk of in je vrije tijd.

Maar ook topsporters die veel reizen, bijvoorbeeld als ze naar grote evenementen gaan, zoals een WK of Olympische spelen. Ook zij maken al gebruik van deze lichtbril.

image.4

De lichtbril  verzacht deze gevolgen, waardoor ze niet meer merkbaar zijn. Het actieve blauwe licht in de bril dempt in 30 minuten de aanmaak van het nachthormoon melatonine wanneer dat nodig is en bevordert de productie van het actiehormoon cortisol.

Zo krijgt het lichaam een energie-impuls alsof de dag aanbreekt. Wanneer de avond valt en het tijd is om de slaap te vatten, zorgen extra de rode glazen bij de bril voor de gewenste slaperigheid door de impulsen van blauw licht uit beeldschermen en verlichting te filteren.

Jetlag 1

En als je de vlucht instelt in de gratis app, dan geeft deze exact aan wanneer en hoelang je de bril met blauwe of rode glazen moet. dragen.

Bril App 1